چگونه ویزای یونان بگیریم؟

  • اقامت یونان
  • مهاجرت یونان
  • اخذ ویزای یونان
  • مترجم زبان یونانی
  • سرمایه گذاری یونان
  • وکالت مهاجرت یونان

چگونه ویزای یونان بگیریم؟

چگونه ویزای یونان بگیریم؟

چگونه ویزای یونان بگیریم؟


یونان یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می‌شود و دیدنی‌های یونان مانند موزه‌های دوران باستان، بیزانس، سایت‌های باستان‌شناسی و... از دیرباز تاکنون الهام‌بخش آموزش و پرورش و فرهنگ مدرن در سراسر جهان بوده‌اند. علاوه بر دیدنی‌های جذاب، هزینه سفر به یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه‌تر است و از این رو، گردشگران از سراسر دنیا برای لذت بردن از سواحل آفتابی و سفری به گذشته در شهرهای قدیمی، به یونان سفر می‌کنند. از اینرو، تورهای یونان از محبوب‌ترین تورهای خارجی محسوب می‌شوند. از آنجایی که این کشور یکی از اعضای معاهده شینگن است، گردشگران برای سفر به آنجا باید از طریق سفارت یونان در تهران، ویزای شینگن دریافت کنند. طبق اطلاعیه مندرج در سایت سفارت یونان، از تاریخ دوشنبه ۱۲ فوریه سال ۲۰۱۸ امور مربوط به دریافت مدارک، تعیین وقت ملاقات، ثبت اطلاعات بیومتریک و... به کارگزار سفارت واگذار شده است. انواع ویزا توریستی، تجاری، ورزشی، پزشکی، ترانزیت فرودگاهی، کودکان زیر ۱۸ سال و ملاقات با بستگان مراحل صدور ویزا تعیین وقت، مراجعه حضوری برای تحویل مدارک و ثبت اطلاعت بیومتریک، عودت پاسپورت دولت یونان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می‌کند؛ ویزای توریستی ویزای تجاری ویزای ملاقات خانواده و بستگان ویزای ترانزیت فرودگاهی ویزای کودکان زیر ۱۸ سال ویزای ویژه شهروندان عضو اتحادیه اروپا مدارک لازم برای صدور ویزای یونان ۱) شناسنامه ۲)‌ گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه قبلی (ارائه فتوکپی صفحه‌هایی از گذرنامه که روادید شینگن در آن درج شده الزامی است) ۳)‌ نامه رسمی بانک مبنی بر وضعیت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته (به زبان انگلیسی) ۴)‌ عکس رنگی جدید با ابعاد ۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر ۵) گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان) ۶) گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانش آموزان و دانشجویان) ۷) لیست بیمه کارمندی ۸) حکم بازنشستگی (برای بازنشستگان) ۹) رزرو بلیط هواپیما ۱۰) رزرو هتل ۱۱) بیمه نامه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ یورو مدت زمان صدور ویزا ویزای یونان کلیه متقاضیان می‌توانند تا سه ماه پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنند. حداقل مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت دو هفته است.
تماس با ماتماس باما