مهاجرت به یونان

  • اقامت یونان
  • مهاجرت یونان
  • اخذ ویزای یونان
  • مترجم زبان یونانی
  • سرمایه گذاری یونان
  • وکالت مهاجرت یونان

مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان


کشور یونان به ‌عنوان مهد تمدن مغرب زمین و زادگاه دموکراسی، کشوری آرام با دسترسی آسان به اروپا است. اگر شما مایل به زندگی و تحصیل در اروپا هستید یونان گزینه‌ی مناسبی است. اخذ اقامت یونان از راه‌های متفاوت امکان‌پذیر است. طبق قانون 4146 مصوب، یونان از سال 2013 اقدام به جذب سرمایه‌های خارجی کرده است. سرمایه گذاری در املاک یونان هزینه مهاجرت به یونان از طریق سرمایه گذاری، 250,000 یورو است. در میان برنامه های اقامت کشور های اروپایی از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت یونان از طریق خرید ملک، کمترین هزینه را برای سرمایه گذاری نیاز دارد. ملک خریداری شده می تواند در خود یونان و یا در جزایر آن باشد. همچنین این ملک هم می تواند مسکونی باشد و هم می تواند تجاری باشد. مجموع ارزش هر تعداد از املاک باید حداقل 250,000 یورو باشد. این امکان نیز وجود دارد که چند خریدار، سرمایه گذاری مشترک داشته باشند. دریافت و حفظ مهاجرت دائم یونان، مشروط است. سرمایه گذار باید در طول دوره اقامت، مالکیت ملک خود را بصورت قانونی حفظ کرده و ملک را نگهداری کند. چنانچه سرمایه گذار تصمیم بگیرد ملک خود را به یک تبعه غیر اروپایی دیگر بفروشد، خریدار جدید می تواند برای اخذ اقامت یونان اقدام کند اما حق اقامت سرمایه گذار اولیه از بین می رود. این مساله بدین معناست که سرمایه گذاران خارجی برای حفظ اقامت دائم یونان باید برای همیشه صاحب ملکی به نام خود باشند. پروسه اخذ اقامت یونان متقاضیان برنامه ویزای طلایی یونان (اقامت یونان با خرید ملک) مجبور به اقامت فیزیکی در طول سال در یونان نیستند اما حق زندگی و تحصیل در هر نقطه از یونان را حفظ می کنند. مهاجرت به یونان و اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری، کدام یک از اعضای خانواده شامل پرونده می شوند؟ همسر متقاضی و فرزندان زیر 18 سال می توانند شامل پرونده شوند. فرزندان 18 سال به بالا، به شرط محصل و وابسته بودن می توانند تا سن 21 سالگی شامل پرونده شوند. برنامه اقامت یونان اخیرا شامل پدر و مادر متقاضی اصلی و همسر او شده است. پس از اخذ اقامت یونان، شرایط مالیاتی به چه صورت است؟ افرادی که در یونان اقامت ندارند، مالیات بر در آمد حاصل در یونان را باید پرداخت کنند اما در آمد خارج از یونان شامل مالیات نمی شود. مالیات بر درآمد با نرخ 22 درصد شروع می شود. به درآمد حاصل از اجاره ملک در یونان از 11 تا 33 درصد مالیات تعلق می گیرد. هزینه های خاص از در آمد ناخالص داخلی کم می شود. مالیات بر سود سرمایه در فروش ملک، 15 درصد است. زندگی و کار (مهاجرت به یونان) مهاجرت به یونان به متقاضی این اجازه را می دهد تا در یونان زندگی کند اما اجازه کار نمی دهد. با این وجود، متقاضی می تواند کسب و کاری را در یونان راه بیاندازد و کارآفرینی کند. سفر بدون ویزا با اقامت یونان دریافت ویزای سفر به اروپا و حوزه شنگن در بسیاری از کشورهای خاورمیانه بسیار مشکل شده است. به محض دریافت اقامت یونان، آزادی سفر بدون ویزا در حوزه شنگن به متقاضی داده می شود. تابعیت و پاسپورت یونان متقاضیانی که در یونان زندگی می کنند، می توانند پس از 7 سال برای تابعیت و پاسپورت یونان درخواست دهند. به محض اینکه تابعیت یونان به فردی داده شود، حفظ سرمایه گذاری دیگر لازم نیست. به دلیل نیاز به اقامت در کشور یونان، برنامه ویزای طلایی یونان، برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است و برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری نیست. با این وجود، گزینه شهروندی (تابعیت یونان) به کسانی که در یونان زندگی می کنند، داده می شود. متقاضی و خانواده وابسته او می توانند پس از 7 سال متوالی اقامت در یونان، اقامت این کشور را دریافت کنند و تابعیت مضاعف آنان نیز به رسمیت شناخته خواهد شد. بعد از 7 تا 8 سال زندگی مستمر در یونان، می توان برای اخذ پاسپورت یونان اقدام کرد. دانستن زبان یونانی و قبول شدن در امتحان زبان یونانی نیاز است. مزایای اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری: آزادی سفر بدون ویزا به کشورهای حوزه شنگن حق اقامت و تحصیل در یونان ملزم نبودن به سکونت در این کشور ملزم نبودن به داشتن مدرک زبان انگلیسی یا یونانی معاف از پرداخت مالیات سالانه سهولت در تمدید اقامت پس از 5 سال امکان فروش ملک و اقامت به فرد خارجی دیگر راه‌اندازی هر شغلی در صورت تمایل مسافرت به 155 کشور بدون ویزا برنامه اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری، ارزانترین گلدن ویزای اروپا است برنامه اقامت یونان ارزان ترین برنامه اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در املاک را در میان کشورهای اروپایی ارائه می دهد. این بدان معنی است که در ازاء حداقل سرمایه گذاری به مبلغ 250,000 یورو در بازار املاک و مستغلات محلی، سرمایه گذار اقامت یونان را کسب می کند. لازم نیست متقاضی در هنگام درخواست در یونان حضور داشته باشد و اقامت یونان معمولا در عرض 4 تا 6 هفته صادر می شود. با این حال، این مجوز اقامت است که اعطا می شود و بر خلاف سایر برنامه های اقامتی که می تواند پس از چند سال به شهروندی تبدیل شود، در مورد یونان چنین نیست. پروسه اخذ شهروندی یونان ساده نیست.
تماس با ماتماس باما